Renovering af facader, træværk, mv.

Salling Malerforretning udfører facaderenovering på dit hus. Er din facade trist og grå, er huset plaget af alger eller noget helt tredje? Facaden er det første dine kunder møder, når de ser din virksomhed og den er det første du ser, når du kommer hjem fra job. Har du længe tænkt at dit hus eller din virksomhed kunne trænge til en facaderenovering? Er du i tvivl om hvilken løsning, der er den bedste for dig? Så har Salling Malerforretning svaret.

Vi hjælper gerne med at løse din udfordring, uanset hvor krævende den er. Vi har kun faguddannede malere og anvender udelukkende kvalitetsprodukter. Vi er også medlem af Danske Malermestre, og du er som kunde derfor dækket af Danske Malermestres garantiordning. Det er din sikkerhed for god kvalitet, og at arbejdet bliver udført håndværksmæssigt korrekt.

Hvorfor vælge Salling Malerforretning til din facaderenovering?

Vi har mange års ekspertise inden for facaderenovering og kan rådgive dig til den bedste løsning. Når du skal have renoveret din facade, er der flere ting, du bør overveje.

Hvilken type hus har du og hvilken stil ønsker du?
Det kan også være du er i tvivl om din facade skal renoveres eller blot genopfriskes? Vi kan hjælpe med det hele, og kommer også gerne med ideer om nye trends og produkter, som du måske ikke selv havde overvejet.

Du har måske dårlig erfaring med håndværkere, der ikke udfører jobbet korrekt eller bliver færdige til tiden. Det er ikke tilfældet med Salling Malerforretning. Kvalitet er vores kerneværdi, men det er lige så vigtigt for os at overholde de aftalte betingelser og leveringstider.

En af vores tidligere kunder har udtalt:

“Vores hus facade var angrebet af røde alger. Vi kontaktede derfor Salling Malerforetning som kom og så på huset… Huset ser kanon godt ud igen. De havde ryddet op efter sig og prisen lød på det aftalte beløb. Kan kun anbefales.”

Er du i tvivl om hvilken løsning, der er den bedste for din facade?

Vi står altid klar med rådgivning, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Ring på 21 45 61 20.